El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ángel Nieto, operat d’urgència i en estat “molt greu”
  • CA

 

Els fills de l’expilot Ángel Nieto han reconegut aquest dijous que el seu pare ha hagut de ser operat d’urgència i han assegurat que la situació “és molt greu”. “Estàvem molt esperançats i ha canviat bastant el tema”, han manifestat a la sortida del centre hospitalari. “S’està dient per aquí de tot i la veritat és que estem destrossats, esperant notícies i a veure què ens diuen els metges”, han afegit. “El van operar ahir a les 03.00 hores d’urgència”, han insistit els fills de Nieto, que han recordat que “fins ahir anava tot bé, encara que s’ha complicat tot a partir de les 00.00 hores”. 

Per la seva banda, Ricardo Urgell, propietari del Grup Pachá, també va reconèixer que l’expilot seguia “molt malament”, però que hi havia “una petita, petita esperança, però molt petita”. L’estat de salut del tretze vegades campió del món de motociclisme i ingressat a la UCI de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario d’Eivissa, ha empitjorat “greument”, han informat responsables del centre sanitari, que han indicat que l’equip mèdic es troba des de les 03.00 hores tractant de remetre aquesta situació.

 

Aquest dimecres, en l’últim informe oficial emès per la Policlínica es destacava que el pilot estava en procés de despertar del coma induït i s’assegurava que no hi havia signes de complicacions, afegint que l’evolució que estava tenint era dins de la normalitat. Els metges li havien retirat fins i tot la placa intracranial per controlar la pressió després que Nieto ingressés dimecres passat 26 de juliol després de patir un accident de quad a la carretera de Santa Gertrudis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa