El guanyador de 'GH 11', sense feina ni ingressos: "He de viure en una furgoneta"

Tots els guanyadors de les diverses edicions de 'Gran Hermano' van viure un moment de gran expectació mediàtica, però amb els anys l'han perdut gairebé tots ells. Hem conegut històries d'alguns concursants que han tornat a la seva professió anterior, que s'han traslladat de país o que han tingut mala sort i han acabat amb problemes econòmics. Aquest últim és el cas d'Ángel Muñoz, el guanyador de l'onzena edició. Fa exactament deu anys que guanyava 300.000 € de premi, els que va invertir íntegrament.

Des de llavors, però, ha patit un seguit de problemes econòmics i actualment la seva realitat és molt complicada. Així ho ha confessat davant Kiko Hernández, que resumeix la nova vida d'Ángel: "Vull ser totalment sincer i que conegueu la meva situació actual. Com sabeu, la Covid-19 va obligar-nos a tancar els nostres gimnasos i amb això hem perdut la feina. En el meu cas, he perdut la feina de tota la vida, el meu manteniment i aliment vital".

 

 

 

No té dret a cap ajuda i tampoc compta amb cap ingrés, per la qual cosa s'ha vist forçat a llogar el seu pis de Madrid i, mentrestant, viure en una furgoneta que ha hagut d'adaptar a habitatge: "Amb aquesta decisió he decidit ser feliç i viure amb el poquet que tinc. Viuré a prop del mar i faré surf fins que el cos m'aguanti i tot millori".

A més a més, s'ha ofert a fer classes de ioga i pilates online a canvi d'una petita retribució: "Tant de bo pugui comptar amb algú de vosaltres per aquest nou projecte, ja que de moment és la meva única via per poder guanyar-me la vida i per poder tenir contacte amb la gent". Una situació desesperada que ha preocupat els seguidors que encara estaven pendents d'ell, que veuen com ho ha acabat perdent pràcticament tot. 

Més informació
 

Comentaris