Càstig humiliant a Anabel Pantoja per infringir les normes de Telecinco

Anabel Pantoja s'ha convertit en la protagonista de l'última gala de 'El tiempo del descuento', el nou reality de Telecinco. El problema? Que l'han enxampat fent trampes. Jorge Javier Vázquez començava la gala d'aquest diumenge anunciant que la direcció del programa havia decidit sancionar-la per "infringir greument" les normes del programa.

Què havia fet? Introduir menjar dins de la casa de manera clandestina.

"Ha introduït menjar de manera clandestina, amagada a la maleta i a les botes. A qui se li acudeix tenint tantes càmeres a sobre? Davant d'aquests fets, ens veiem abocats a sancionar-la", explicava el presentador.

Van mostrar les imatges d'Anabel menjant xocolata que havia portat de l'exterior, el que va provocar que acabés confessant: "Em vaig ficar una tauleta de xocolata a les botes, sí, la vaig portar de casa. I algunes coses més... Només puc demanar perdó a l'organització i a l'audiència. Va ser un acte de supervivència perquè no sabia si en tindríem per menjar", es justificava la concursant.

 

"Només vaig ficar unes barretes de xocolata i un parell de bombons... No te'ls puc tornar, Jorge Javier, perquè ja he fet la digestió... De veritat, quina vergonya!". 

Anabel Pantoja, castigada a 'El tiempo de descuento'   Telecinco

Anabel Pantoja, castigada a 'El tiempo de descuento' / Telecinco

"He d'assumir l'error que he fet", deia, poc abans de conèixer la decisió de la direcció del programa: disfressar-la de xoriço per castigar-la. 

Més informació
 

Comentaris