Una col·laboradora de ‘Sálvame’, sense sou si no perd pes cada setmana

Sálvame’ ha pres una decisió històrica molt controvertida. Els teleespectadors han deixat verda la direcció del programa en veure com asseguraven en directe que deixarien sense sou una col·laboradora si no aprima 400 grams cada setmana.

Parlem d’Anabel Pantoja, la neboda de la cantant, que col·labora amb el programa de tafaneries. Des de fa uns mesos, està centrada en una secció en concret: en la qual se sotmeten a diversos tractaments per tal de millorar la figura.

anabel pantoja 2 telecinco

Telecinco

En el seu cas, l’objectiu és que perdi pes. D’acord. Però cal amenaçar-la d’aquesta manera? La decisió no ha agradat gens, en considerar-la totalment cruel. Ells es justifiquen dient que s’ha compromès a seguir la dieta i complir l’objectiu marcat, però deixar-la sense sou?

 

El problema, segons el programa, és que fa unes setmanes que Pantoja no s’ho estaria prenent en serio. Ella va confessar que potser tenien raó, però és que no podia més: “No sabeu com de malament que ho passo. La gent m’observa… No estic a gust. Em falta paraula i força de voluntat”. Davant d’aquestes paraules, Telecinco va decidir que la millor manera de motivar-la era retirar-li el sou si no ho aconsegueix. Però, cal?

anabel pantoja  telecinco

Telecinco

“Cada vegada que et pesis i no arribar a perdre 400 grams setmanals se t’embargarà el sou de la gravació, que serà donada a una ONG”. Com va reaccionar ella? Signant, òbviament. Com acabarà la cosa? On tenen el límit?

Més informació
 

Comentaris