Anabel Pantoja, en biquini sense complexos: "Abans em veia ridícula i grassa"

Anabel Pantoja mai no s'hauria imaginat que acabaria convertint-se en una autèntica influencer. La neboda de la famosa cantant va començar a aparèixer a televisió fa un parell d'anys, com a confident de les notícies sobre la seva família. En els primers mesos va rebre molts missatges enverinats de detractors que es reien d'ella pel seu sobrepès, el que assegura que va ajudar-la a adonar-se que havia de canviar d'hàbits per aprimar i tenir una vida més sana. L'any passat va col·locar-se un baló intragàstric, el que va fer que baixés basant de pes. Ara, gràcies a una dieta més sana i molt exercici, ha aconseguit mantenir-se en el pes.

Això no impedeix, però, que molts encara la critiquin per tenir una figura amb corbes. Ella sempre ha evidenciat que no l'afecten aquests missatges negatius, el que ha tornat a fer en publicar un parell de fotos en banyador. Contenta i sense complexos, ha confessat que fa un parell d'anys mai no s'hauria atrevit a posar-se un biquini tan petit: "Em veia ridícula, grassa, em mirava tothom. I mira què et dona passar de la gent, estar segura de tu mateixa i veure't buenorra! (cert que he de baixar una mica de pes, perquè encara em crec que estic confinada... igualment sóc aquesta que veieu)".

 

 

Una foto en biquini per darrere, amb bona part del cul al descobert, i d'altra per davant. Sense filtres ni Photoshop, i amb encara menys ganes de fer cas als detractors. Els seus seguidors han omplert la publicació d'aplaudiments. 

Més informació
 

Comentaris