Anabel Alonso, contundent contra Ciutadans: "Mafiosos"

Anabel Alonso no té pèls a la llengua. El seu Twitter va ple de crítiques ferotges a polítics, el que la converteix en una de les actrius i humoristes més actives a la xarxa. La sessió d'investidura ha deixat molts titulars, el que li ha donat ales per manifestar el seu rebuig a certs diputats.

A qui més ha atacat ha estat a Ciutadans, amb Inés Arrimadas al capdavant. La líder del partit taronja ha protagonitzat escenes molt controvertides, com quan va mofar-se d'Adriana Lastra en un gest molt lleig. Com ha reaccionat Anabel Alonso? Amb un comentari negatiu rere un altre.

"Sembla la macarra de la classe. I això que ha perdut un munt d'amics...", escriu.

I d'aquí, a fer un muntatge ella mateixa de la foto d'Arrimadas amb un cor dibuixat en un paper: "Vist amb deteniment posava això. No és meravellós?".

 

Les crítiques que ha dedicat a Ciutadans han estat dures: "I s'autodenominen -i alguns mitjans també- constitucionalistes. Fa falta molt valor, molt". O l'atac a un regidor de Ciutadans a Sant Boi: "A veure si et fan suc d'una vegada (com a la majoria del teu partit) i deixes de dir estupideses".

Davant les pressions que ha rebut el partit de Teruel Existe, Anabel ho té clar: "Vaja, vaja... Alguns 'constitucionalistes' s'estan posant mafiosos".

Uns comentaris que han agradat molt als seus seguidors, que tornen a veure la cara més guerrillera d'Anabel Alonso. 

Més informació
 

Comentaris