Anabel Alonso parla per primer cop de la seva boda secreta

Fa unes setmanes va filtrar-se que Anabel Alonso i Heidi Steinhardt s'havien casat en secret a uns jutjats de Madrid. La parella, que va donar la benvinguda al seu primer fill en comú a finals de maig, decidia fer un pas més en la seva relació. El problema era que la pandèmia feia difícil les celebracions, amb la qual cosa van optar per fer una cerimònia discreta amb només dos testimonis i posposar la gran celebració per l'any vinent.

No havien comentat res al respecte fins ara, que l'actriu ha parlat amb una reportera de 'Lecturas' al respecte: "En aquest estat de pandèmia... doncs vam haver de fer una boda molt íntima, amb la presència imprescindible de la notària i dos testimonis. No pots reunir moltes persones, no pots fer grans celebracions... No pots fer res. No volíem convidar només 10 persones perquè llavors quedes molt malament amb la resta, així que haurem d'esperar a fer la festassa un cop passi tot això".

 

"Va ser a Madrid i res, un dia molt especial però sense poder fer res especial. Et queda l'ajornament de la manera que vols, envoltat d’amics i família. Tant de bo puguem fer-ho l’any vinent, no depèn de nosaltres sinó de les circumstàncies. No vam dir res perquè no m’agrada parlar de la meva vida privada i perquè no pots convidar a ningú. A qui li dic? A qui convido? El que passa és que després es va filtrar i és clar, els meus amics sorpresos perquè no havíem dit res. No sabia per on començar", reconeix.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de H e i d i (@heidisteinhardt) el

La seva vida ha canviat radicalment des del naixement del petit Ígor, que els ha omplert d'alegria: "Es porta molt bé, és un nen molt bo i molt alegre. Ens dona la vida. Jo estic al·lucinada i em cau la bava. El que em té molt trista és que la meva mare només l'ha pogut veure un cop. Fa més de tres setmanes que no la puc veure perquè han restringit les visites a la residència. Això em té bastant trista perquè es perd aquests mesos del seu únic net i em fa pena perquè a més a més ja té una edat...". Una situació complicada que espera que canviï aviat. 

 

 

Comentaris