Ana Torroja lloga el seu dúplex madrileny per 15.000 € la nit

Ana Torroja ha fet un munt de diners gràcies a una exitosa carrera musical. La cantant s'ha fet d'or i ha viscut tots aquests anys envoltada d'una gran expectació mediàtica. Això va provocar que sortís a la llum que l'havien acusat de defraudar Hisenda, el que va col·locar-la en una diana.

Des de llavors, poc se sabia de la seva vida econòmica... fins ara. I és que 'El Español' ha pogut confirmar que lloga el seu dúplex de la Gran Via madrilenya. El preu? Escandalós: 15.000 € la nit en temporada alta.

Bertín Osborne i Ana Torroja  Telecinco

Bertín Osborne i Ana Torroja, a la terrassa del seu dúplex /  Telecinco

L'estrella va ensenyar el pis a 'Mi casa es la tuya', durant una entrevista amb Bertín Osborne que va fer a la terrassa, el que va evidenciar que té unes vistes privilegiades de la capital. Dues plantes, tres habitacions i tres lavabos, cuina, saló... Tot en color blanc, mobles cars, moderns i estil luxós: en un dels racons més exclusius de Madrid.

 
La cuina d'Ana Torroja  Telecinco

 Telecinco

De 650 € la nit a la temporada baixa, fins als 15.000 € en l'alta. Un preu desorbitat per poder gaudir de la casa de l'integrant de Mecano... Aconseguirà molts inquilins? 

 

Comentaris