Ana Soria, testimoni de l'enganxada d'Enrique Ponce: "Estava molt espantada"

Enrique Ponce i Ana Soria són la parella del moment. El torero i la jove estudiant ja no s'amaguen, poc després que sortís a la llum el mediàtic divorci d'ell i Paloma Cuevas. Parlem d'una relació molt més formal del que es pensava, el que s'ha tornat a demostrar aquest dijous. Per què? En aparèixer Ana per sorpresa a la plaça de toros en la qual torejava Enrique Ponce.

Enrique Ponce i Ana, tendres en públic   Europa Press

Enrique Ponce i Ana, tendres en públic / Europa Press

La jove va ocupar un lloc destacat, el que no s'imaginava que la convertiria en testimoni d'excepció d'un fort ensurt de la seva parella. I és que Ponce va tenir una enganxada que li provocava una ferida al braç i que el deixava estirat a terra uns segons immòbil. 

Els fotògrafs van captar la reacció d'Ana, que es tapava la cara molt espantada i preocupada. No va poder ocultar la seva angoixa, encara que afortunadament el torero es va recuperar ràpidament.

 
Ana Soria reacciona a l'ensurt d'Enrique Ponce   Europa Press

Ana Soria reacciona a l'ensurt d'Enrique Ponce / Europa Press

Ana Soria, preocupada per Enrique Ponce   Europa Press

 Europa Press

Els testimonis asseguren que la jove es va mostrar molt nerviosa durant tota la correguda de bous, però sembla decidida a acompanyar la seva parella a les següents. Quan va acabar, Enrique va apropar-se a la zona de la barrera on es trobava ella i va saludar-la d'una manera ben tendra. 

Més informació
 

Comentaris