El secretari del PP, amb una camisa amb el mapa d'Espanya a l'Ana Rosa

Ana Rosa Quintana segueix analitzant en el seu magazín matinal els resultats de les eleccions d'aquest 26M. Un súper diumenge amb eleccions europees, autonòmiques i municipals que obre la porta a possibles pactes. La presentadora ha optat per entrevista el secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, amb qui ha estat comentant tots els possibles escenaris que ara s'obren.

En acabar l'entrevista, han protagonitzat un moment un xic surrealista, quan Ana Rosa s'ha interessat sobre la camisa del polític: "Fa uns minuts que m'estic fixant en el logotip de la seva camisa... Preguntant-me que què era. Porta un mini mapa d'Espanya a la camisa?". Un dubte que ha fet molta gràcia al del PP, que ho ha confirmat: "Efectivament. És el mapa d'Espanya. Amb les Illes Canàries, Ceuta i Melilla".

Secretari PP  El Programa de Ana Rosa

Teodoro García / El Programa de Ana Rosa

Davant d'això, Ana Rosa s'ha centrat en aplaudir la seva pròpia vista en comptes d'opinar al respecte: "Vaja, veig millor del que em pensava". Un parèntesi que ha finalitzat entre riures còmplices, quan ha acomiadat el secretari amb el desig de tornar a parlar per comentar què passa al final amb els diferents Ajuntaments. 

 
Ana Rosa i el secretari del PP  El Programa de Ana Rosa

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Es convertirà aquesta camisa en tendència com va passar amb la marca republicana preferida de Pablo Iglesias? Veurem si li fa la competència...

 

Comentaris