El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa Quintana se sotmet a una operació quirúrgica
  • CA

El primer programa d’Ana Rosa Quintana després de les vacances de Setmana Santa venia envoltat d’expectació. Durant aquests dies de vacances, la presentadora ha estat gaudint de les processons andaluses des de Sevilla. Acompanyada de la seva família, Ana Rosa ha desconnectat; però toca tornar a la feina. Com dèiem, molts teleespectadors tenien ganes de veure el seu retorn… encara que han acabat molt preocupats.

 

I és que molts van fixar-se que duia una tireta a la cara. Què li havia passat? La comunicadora intentava ocultar-la amb el maquillatge, però no va aconseguir que passés desapercebuda. A la zona esquerra entre el nas i el llavi portava un apòsit que feia pensar en el pitjor. 

 

Ana Rosa Quintana, amb una tireta a la cara que feia saltar totes les alarmes | Telecinco

 

‘El Español’ ha aconseguit saber la causa, per això, tal com han publicat en exclusiva. Segons li han confirmat fonts properes a la productora del programa, sembla que Ana Rosa s’hauria hagut de sotmetre a una petita intervenció quirúrgica. Li hauria sortit un lunar a aquella zona, per la qual cosa els metges li haurien recomanat operar-se per treure’l.

 

 

Haurà de portar la tireta fins al pròxim dilluns, quan veurem si li ha quedat marca o no. Ella, aliena a la controvèrsia, ha seguit analitzant l’actualitat com fins ara. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa