Ana Rosa parla de la detenció del seu marit: "No ha estat el millor estiu de la meva vida"

La presentadora assegura que el fet que el seu marit tornés a casa sense mesures cautelars, va ser "un missatge molt tranquil·litzador"

Ana Rosa Quintana

Ana Rosa Quintana ha parlat en la tornada al seu programa de la detenció del seu marit, l'empresari sevillà Juan Muñoz. "Jo sé que alguns heu estat preocupats i que hi ha gent que es fa preguntes. Jo sempre dono la cara i tot el que passa ho comparteixo aquí al meu programa amb vostès, que em segueixen cada matí", ha començat la presentadora, que ha continuat: "Un dels temes que ha sortit a l'agost que ha estat dels més prolixos en actualitat i que va sortir als mitjans va ser la detenció del meu marit. Quan va tornar a casa sense cap mesura cautelar va ser per a mi un missatge molt tranquil·litzador. No els vaig enganyaré: vaig viure moments d'incertesa i preocupació. No ha estat el millor estiu de la meva vida, però tampoc el pitjor; fa quatre anys al juliol va morir la meva mare i això sí és un dolor que et dura tota la vida". 

 

 

En aquest moment, Ana Rosa es comença a explicar: "El que jo coneixia és que des de fa més de deu anys un germà de Juan, al costat d'una altra persona, tenien un plet amb Hisenda i encara que Juan no formava part d'aquest plet, ell i la seva família intentaven ajudar-lo a resoldre'l. Ara, les coses van solucionant-se i els qui havien de dir-ho ja ho han dit davant el jutge: que ningú els ha extorquit". Segons la presentadora, "el meu marit està col·laborant amb la Justícia perquè pugui tancar-se aquest sumari el més aviat possible, així que deixem que jutges, fiscals i advocats facin la seva feina i siguin ells els qui aclareixin el cas. Confiem i jo confio en ells".

 

 

  

A més, la periodista avisa els espectadors: "Vostès han d'entendre que jo no sóc la persona més adequada per informar d'un tema que afecta a la meva família. Amb sinceritat, jo no sóc capaç de tractar això d'una forma objectiva. De totes maneres, aquest programa els informarà del que exigeixi l'actualitat". I ha conclòs: "Jo els vull donar les gràcies per tots els missatges de suport rebuts aquest estiu pels meus companys de professió, per aquesta cadena i per aquest meravellós equip perquè m'he sentit molt acompanyada. Així que gràcies… i ara a treballar com sempre!"

 

 
 

Comentaris