El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa parla de la detenció del seu marit: “No ha estat el millor estiu de la meva vida”
  • CA

Ana Rosa Quintana ha parlat en la tornada al seu programa de la detenció del seu marit, l’empresari sevillà Juan Muñoz. “Jo sé que alguns heu estat preocupats i que hi ha gent que es fa preguntes. Jo sempre dono la cara i tot el que passa ho comparteixo aquí al meu programa amb vostès, que em segueixen cada matí”, ha començat la presentadora, que ha continuat: “Un dels temes que ha sortit a l’agost que ha estat dels més prolixos en actualitat i que va sortir als mitjans va ser la detenció del meu marit. Quan va tornar a casa sense cap mesura cautelar va ser per a mi un missatge molt tranquil·litzador. No els vaig enganyaré: vaig viure moments d’incertesa i preocupació. No ha estat el millor estiu de la meva vida, però tampoc el pitjor; fa quatre anys al juliol va morir la meva mare i això sí és un dolor que et dura tota la vida”. 

 

En aquest moment, Ana Rosa es comença a explicar: “El que jo coneixia és que des de fa més de deu anys un germà de Juan, al costat d’una altra persona, tenien un plet amb Hisenda i encara que Juan no formava part d’aquest plet, ell i la seva família intentaven ajudar-lo a resoldre’l. Ara, les coses van solucionant-se i els qui havien de dir-ho ja ho han dit davant el jutge: que ningú els ha extorquit”. Segons la presentadora, “el meu marit està col·laborant amb la Justícia perquè pugui tancar-se aquest sumari el més aviat possible, així que deixem que jutges, fiscals i advocats facin la seva feina i siguin ells els qui aclareixin el cas. Confiem i jo confio en ells”.

 

  

A més, la periodista avisa els espectadors: “Vostès han d’entendre que jo no sóc la persona més adequada per informar d’un tema que afecta a la meva família. Amb sinceritat, jo no sóc capaç de tractar això d’una forma objectiva. De totes maneres, aquest programa els informarà del que exigeixi l’actualitat”. I ha conclòs: “Jo els vull donar les gràcies per tots els missatges de suport rebuts aquest estiu pels meus companys de professió, per aquesta cadena i per aquest meravellós equip perquè m’he sentit molt acompanyada. Així que gràcies… i ara a treballar com sempre!

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa