Mariano Rajoy proposa a Ana Rosa crear un partit polític junts

Des de la seva dimissió, Mariano Rajoy s'ha mantingut allunyat del focus mediàtic. Avui ha acudit a 'El Programa de Ana Rosa', per això, en una entrevista molt esperada que ha aprofitat per manifestar la seva opinió respecte a les últimes novetats polítiques.

Primer de tot, deixava clar que li sembla "molt malament" que el PSOE estigui disposat a pactar "amb els independentistes i l'extrema esquerra". També ha criticat l'organització de la Mesa del Congrés: "Em sembla profundament injust que el PP tingui 2 diputats amb 89 escons i Podemos en tingui 3 amb 26".

Mariano Rajoy a 'El Programa de Ana Rosa'  Telecinco

Mariano Rajoy a 'El Programa de Ana Rosa' / Telecinco

 Males paraules cap a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, és clar: "No han estat capaços d'aprovar res, només de convocar eleccions. No tinc res en contra del senyor Iglesias, però crec que les seves polítiques i el que defensa no són bones per a Espanya". Sobre VOX només ha volgut demanar seny: "UPyD també semblava que tal i ja no existeix. Ciutadans tenia fa pocs mesos 57 escons i ara en té 10. Espanya és un país fonamentalment moderat". 

I sobre la dimissió d'Albert Rivera, què en pensa? "No me l'esperava perquè era un home que vivia amb molta intensitat tots els esdeveniments polítics". 

 
Ana Rosa entrevista Mariano Rajoy  Telecinco

Ana Rosa entrevista Mariano Rajoy / Telecinco

Ara bé, la part que més ha cridat l'atenció a la xarxa arribava després, quan feia broma amb Ana Rosa Quintana i li proposava crear un partit polític junts: "Podríem fer un partit vostè i jo i trauríem més vots que molts partits", fent referència a la presència d'alguns partits minoritaris com Teruel Existe o BNG. Caldrà veure si compleixen la proposta.

Més informació
 

Comentaris