Ana Rosa es defensa del polèmic viatge a Londres durant el confinament

Ana Rosa Quintana ha rebut moltes crítiques quan s'ha sabut que va viatjar a Londres enmig del confinament. La raó? Volia anar a recollir el seu fill, que estudia allà, per portar-lo a casa amb la resta de la família. Davant l'allau de comentaris negatius que ha rebut, ha decidit plantar cara als detractors i els ha contestat en directe durant el programa d'aquest dilluns.

La presentadora s'ha justificat afirmant que va actuar pensant com una mare: "Com una mare preocupada per una crisi sanitària molt important. He anat a buscar el meu fill que estava estudiant fora perquè hem decidit que vingui a passar el confinament amb nosaltres, així estem més tranquils".

Unes paraules que no convencien a l'audiència, per la qual cosa ha anat més enllà: "M'han acusat d'actuar de manera irresponsable. A aquells que estan dient que en aquest programa estem viatjant li dic que sí, senyor. Vaig anar a Londres a buscar el meu fill. El volia portar a Espanya perquè tenia por al que podia passar en veure el que estava passant a Itàlia. Però vaig viatjar abans que es decretés l'estat d'alarma, quan encara hi havia vols". És conscient que va desobeir els consells de quedar-se a casa, però en aquell moment es va veure obligada a fer-ho pel benestar del seu fill.

Ana Rosa Quintana, al capdavant del programa   Telecinco

Ana Rosa Quintana, al capdavant del programa Telecinco

 

Caldrà veure si aquestes paraules aconsegueixen que cessin els insults que està rebent.

 

Comentaris