Ana Rosa ensenya la seva curiosa carta als Reis Mags

Queden pocs dies per a l'arribada dels Reis Mags, que ompliran de regals les cases d'arreu. És habitual d'aquestes dates que els famosos publiquin fotografies dels seus regals, els que acostumen a ser d'allò més cars. De moment toca escriure la carta, el que ha fet també Ana Rosa Quintana

La presentadora ha enviat la seva llista de desitjos a 'El Español', que ensenya en exclusiva què és el que vol. En una carta escrita a mà, es pot llegir què demana.

Primer de tot recorda als Reis que s'ha portat bé, per la qual cosa es mereix més regals: "Crec que enguany he estat molt bona, almenys ho he intentat". 

Ana Rosa Quintana, durant l'estrena de la nova temporada de Telecinco   Europa Press

Ana Rosa Quintana, durant l'estrena de la nova temporada de Telecinco /  Europa Press

 

"Per mi vull un obridor de taps de suro que no sé com es diu, però que introdueix una agulla en el suro i després treu l'oxigen, així et pots servir una copa de vi sense alterar l'ampolla", engega. Un regal material que evidencia la seva afició pel vi.

"Per a la feina us demano virgencita que em quedi com estic". Però també té un desig per a Espanya: "Per al nostre país us demano un govern seriós i centrat que treballi per als ciutadans, no per als partits. Pau i igualtat".

Ana Rosa Quintana  Telecinco 2

 Telecinco 

Caldrà veure si els Reis Mags fan cas a la presentadora i li concedeixen aquests desitjos. 

Més informació
 

Comentaris