Ana Pastor denuncia el masclisme d'un article sobre ella: "Fastigós"

Ana Pastor ha visitat 'El Hormiguero' aquest dimecres per promocionar la nova temporada de '¿Dónde estabas entonces?', en la qual repassaran els moments més importants de la dècada dels 2000. Ara bé, avui tothom parla d'ella arran d'un article molt controvertit que ha publicat 'El Mundo'. El mitjà la fa protagonista d'una crònica en la qual repassen la seva trajectòria professional, la que alaben. Ara bé, el problema ha estat el titular i la manera de tractar-ho. Per què? El titular n'és una mostra: "Ana Pastor, de becària en xancletes de Ferreres a un empori amb les fake news".

Com és lògic, la presentadora ha volgut manifestar el seu enuig i ha qualificat la notícia de fastigosa a Twitter: "Ascazo".

 

Aquesta denúncia pública ha donat peu a moltíssimes crítiques, una allau de comentaris negatius davant el masclisme de la notícia. I és que no només és controvertit el titular, sinó algunes frases de dins del text en el qual recalquen una vegada i una altra que Pastor ha estat sempre a l'ombra de la seva parella, Antonio García Ferreras. "Quina sorpresa quan Ferreras va presentar-se amb una jove i desconeguda periodista en xancletes, Ana Pastor, que dirigiria la reunió (...). La victòria del PP a les eleccions generals de 2011 va suposar la sortida de Pastor cap a CNN i, immediatament, a la cadena de la seva parella, La Sexta". 

Ha estat tan forta la crítica generalitzada, amb missatges de periodistes de 'El Mundo', fins i tot, que el mitjà ha decidit canviar lleugerament el titular. No l'han editat massa, per això, optant per eliminar simplement el "en xancletes". Caldrà veure si emeten un comunicat al respecte, si eliminen la notícia o l'acaben editant una mica més. 

Més informació
 

Comentaris