Ana Pastor, sense vergonya a 'La Resistencia': vida sexual, diners...

Ana Pastor ha estat la nova convidada de 'La Resistencia', el programa de Movistar + que presenta David Broncano. El presentador ha fet les delícies dels teleespectadors en preguntar-li a la periodista per quants diners té i quantes vegades ha fet l'amor l'últim mes, el que encurioseix l'audiència que la segueix.

Però anem a pams, perquè la conversa ha tingut de tot. Primer de tot, cal destacar que ha escollit una samarreta feminista per a l'entrevista. Divertida, simpàtica, natural i fent una broma rere una altra a Broncano.

Ana Pastor a 'La resistencia' 2 Movistar +

Ana Pastor a 'La resistencia' / Movistar +

La primera clatellada que ha fet al presentador? Que no li costestaria res: "Et contestaré a les preguntes el mateix que un dels teus convidats, Federer. Ah no, que a ell no li vas preguntar quants diners té i quant folla". I d'aquí, a recordar-li irònicament que no ell és periodista: "Sóc una còmica. Com tu periodista, doncs el mateix".

Bromes a part, finalment va acabar acceptant... a la seva manera: "Pel que fa als diners, tot el que tenia estalviat -que no era molt- està invertit a Newtral. Tot. Per pagar nòmines de 59 persones". No va voler dir a quin partit polític vota, encara que ha assegurat que va estar molts anys sense votar a ningú. 

 

 

Però sí que ha deixat caure alguna pista sobre la seva vida sexual amb Antonio García Ferreras. Com? Amb una frase que va descol·locar Broncano: "Coneixes un programa que s'emet als matins? Al voltant de les 11 h? 'Al Rojo Vivo', sí. Et diu quelcom el nom?".

Ell, incrèdul, va evidenciar que l'havia sorprès amb la resposta: "No m'esperava un gir còmic així. Et pregunto quant has follat i em dius 'Al Rojo Vivo' -el programa del teu marit-?". Una pregunta a la qual ella responia molt seriosament: "No té res de còmic", tot deixant caure que tenen una vida sexual intensa.

Ana Pasor i Ferreras  La Sexta

Ana Pasor i Ferreras /  La Sexta

Una entrevista que ha agradat molt i que col·loca la presentadora en el centre de la diana mediàtica. 

 

Comentaris