Ana Obregón fa públic l'últim escrit del seu fill Aless Lequio

Ana Obregón ha fet públic l'últim text que va escriure el seu fill Aless Lequio, que va morir fa tot just uns mesos com a conseqüència d'un càncer, als 27 anys. "Fa un mes vaig trobar en el teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar-lo ni de pujar-lo. He dubtat molt si fer-ho, però sé que tu volies fer-ho. Avui ho comparteixo amb tots vosaltres de part de l'Aless des del cor mutilat d'una mare", ha escrit al seu perfil d'Instagram Ana Obregón.

Aquest és el text que ha compartit Ana Obregón: 

“El problema més gran de l'ésser humà -i el meu fins que em van dir que tenia càncer- és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç. He passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduar-me en la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un cowboy del capitalisme, sempre ancorat en el ‘més és millor.’ Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En un obrir i tancar d'ulls, te n'adones de la importància del ‘temps.’ Més encara, te n'adones com i amb qui vols invertir-lo. Quantes vegades no he estat amb la meva parella per quedar-me enviant correus fins a les 3 de la matinada? Quantes vegades he anat a jugar amb la meva germaneta petita? Quantes vegades hauré anat a veure a la meva mare? Quantes l'he penjat? Quantes invitacions rebutjades al cinema amb el meu pare? Quantes? QUANTES????? No sóc ningú per donar-te un consell però potser, déu ho vulgui, un dia rebis una trucada de l'hospital després de fer-te un tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquest dia s'asseuen 7 metges davant de tu i ‘bum’ totes aquestes metes per ser un crack s'evaporen. Al final només t'emportes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que vols, a les què..."

I, seguidament, Ana Obregón ha afegit: "El meu Aless, tant de bo l'hagués llegit abans que partissis per dir-te que has donat tant d'amor en aquesta vida; als teus amics, a la teva parella, a la teva família i sobretot a mi, que necessitaria 1 milió de vides per a agrair-t'ho . El teu missatge arribarà al cor de moltes persones".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace un mes encontré en tu móvil el último post que escribiste. No tuviste tiempo de terminarlo ni de subirlo. He dudado mucho si hacerlo, pero se que tú querías hacerlo. Hoy lo comparto con todos vosotros de parte de Áless desde el corazón mutilado de una madre: “El problema más grande del ser humano - y el mío hasta que me dijeron que tenía cáncer - es la manera de entender la felicidad, de ser feliz. Me he pasado 27 años de mi vida intentando ser el mejor estudiante, graduarme en la mejor universidad , montar empresas y sentirme un cowboy del capitalismo, siempre anclado en el ‘más es mejor.’ Todo precioso y bonito hasta que un día te dan la noticia y no sabes cuantos meses te quedan de vida. En un abrir y cerrar de ojos, te das cuenta de la importancia del ‘tiempo.’ Mejor aún, te das cuenta cómo y con quien quieres invertirlo. Cuantas veces no he estado con mi novia por quedarme enviando correos hasta las 3 de la mañana? Cuantas veces he ido a jugar con mi hermanita pequeña? Cuantas veces habré ido a ver a mi madre? Cuantas la he colgado? Cuantas invitaciones rechazadas al cine con mi padre? Cuantas? CUANTAS????? No soy nadie para darte un consejo pero quizás, dios no lo quiera, un día recibas una llamada del hospital después de hacerte una tac, una placa o un análisis de sangre, invitándote a cerrar una cita con urgencia. Quizás ese día se sienten 7 médicos delante de ti y ‘bum’ todas esas metas por ser un as se evaporan. Al final solo te llevas el tiempo y el amor que has dedicado a las personas que quieres, a las qué ... ” @alessandrolequiojr PDT. Mi Aless , ojalá lo hubiera leído antes de que partieras para decirte que has dado tanto amor en esta vida; a tus amigos, a tu novia, a tu familia y sobre todo a mí, que necesitaría 1 millón de vidas para agradecértelo . Tu mensaje llegará al corazón de muchas personas.#alessforever

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

 

Comentaris