Ana Obregón es trenca en parlar sobre el càncer del fill a televisió

Toñi Moreno ha comptat amb una convidada molt especial durant l'últim 'Un año de tu vida'. El programa que presenta a Canal Sur ha triomfat gràcies a una entrevista molt emotiva a Ana Obregón, que ha parlat sobre la recaiguda del seu fill Álex Lequio en la lluita contra el càncer.

Començaven, però, recordant els prolífics anys que va viure l'actriu durant la dècada dels 90. Va treballar en alguns dels programes més populars del moment, el que va provocar que encadenés jornades laborals de fins a 14 hores: "He treballat així tota la meva vida i tota la infància de l'Álex. Potser no he pogut atendre el xicot o parella, però el meu fill mai no ha estat mal atès".

Ana Obregón a 'Un año de tu vida'  Canal Sur

Ana Obregón a 'Un año de tu vida' /  Canal Sur

 

Unes paraules que iniciaven un discurs sobre la malaltia que pateix el seu fill, que segueix en tractament contra el càncer estrany que van diagnosticar-li fa un any i mig: "És un lluitador, un campió. No ha deixat de treballar cap dia i mai no m'ha demanat un favor. Em diu la 'mama biònica' perquè sempre estic somrient. S'ha de posar la millor cara perquè el meu fill s'ho mereix. La vida et posa moltes pedres en el camí, però aquestes pedres i els moments dolents t'enriqueixen com a persona", relatava visiblement emocionada.

Toñi Moreno no va poder evitar plorar una mica, davant l'emoció del moment. Una conversa que va aprofitar per felicitar Obregón: "Ho has fet molt bé perquè tens un fill honest i molt treballador... Jo, se suposa que he de conduir aquest programa".

Toñi Moreno  Canal Sur

Toñi Moreno plora a Canal Sur

 

El programa també va convidar Mayra Gómez Kemp, que ha viscut una lluita contra el càncer. Davant d'això, Ana Obregón va voler seguir mantenint-se optimista: "M'encanta veure que ha superat aquesta malaltia. Nosaltres també la superarem. I ja està".

Ana Obregón, Mayra Gómez Kemp i Toñi Moreno   Canal Sur

 Canal Sur

Una actriu que ho ha deixat tot de banda per centrar-se en la recuperació del seu fill, que segueix enmig d'una lluita molt dura que espera guanyar. 

Més informació
 

Comentaris