Ana Obregón: "Tres mesos sense tu, vuit milions de segons de foscor absoluta"

La tràgica mort d'Álex Lequio ha deixat completament devastada tota la família. Segurament la més afectada és la seva mare, Ana Obregón, que no fa més que publicar missatges plens de nostàlgia a Instagram. Pensa en el seu fill cada dia, una pèrdua per culpa del càncer que arribava massa aviat i que és impossible de superar.

Quan es compleixen tres mesos de la mort del jove, l'actriu ha volgut compartir una fotografia antiga amb ell amb la qual li fa un altre homenatge: "Tres mesos sense tu. 91 dies profundament agraïda i emocionada pels vostres missatges d'amor i estima que m'acompanyen en aquest camí de llàgrimes. 131.131 minuts sense el meu millor amic, el meu còmplice, el meu protector, el meu amor, el meu exemple, l'home de la meva vida, el meu principi i el meu final. El meu fill. Gairebé vuit milions de segons en una foscor absoluta que només evita la teva llum, Álex meu". 

 

Un recompte punyent que torna a demostrar com de trencada està davant d'una mort que no creu poder superar. El pare d'Álex, el compte Lequio, també segueix compartint fotografies amb ell acompanyades de tendres dedicatòries. L'última? Que sempre serà el millor que té. 

Més informació
 

Comentaris