L'últim homenatge d'Ana Obregón al fill mort, colpidor i emotiu

Ana Obregón està patint el pitjor moment de la seva vida. Després de dos anys acompanyant el seu fill en una lluita contra el càncer molt dura, la setmana passada arribava el fatal desenllaç. Álex Lequio moria amb només 27 anys, el que deixava tota la família completament devastada. L'actriu és qui pitjor ho està passant, tal com explica la seva família. S'ha mudat a casa de la seva germana Amalia, en veure's incapaç d'estar sola en la casa que compartia amb el fill. 

Fins ara només s'ha pronunciat al respecte a Instagram, l'endemà de la mort d'Álex. Ho feia amb una fotografia en la qual se la veia amb ell, acompanyada d'un missatge que descrivia perfectament el seu dolor: "Se m'ha apagat la vida".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se apagó mi vida.

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

Des de llavors no havia tornat a pronunciar-se públicament... fins ara. Ha estat un missatge subtil, però que no ha passat desapercebut. Ana Obregón ha modificat la biografia del seu perfil d'Instagram, en el qual ara es descriu com "Mamá de Álex". Contundent i dolorós, ho acompanya d'una icona d'un cor trencat.

Ana Obregón canvia la seva biografia   Instagram

Ana Obregón canvia la seva biografia /  Instagram

 

Un últim homenatge que evidencia com de malament ho ha d'estar passant. Una mare mai no està preparada per acomiadar un fill, i molt menys quan aquest és tan jovenet. 

Més informació
 

Comentaris