Ana Obregón, decebuda amb TVE: “El meu fill és més important”

Ana Obregón segueix centrada en donar suport al seu fill en una lluita contra el càncer que sembla que arriba al final.  Van diagnosticar Álex Lequio d'un càncer estrany fa un any i mig, un cop duríssim que els ha generat molt patiment. Ara acaba d'iniciar una nova fase del tractament, després de patir una recaiguda inesperada que els va espantar de valent.

L'actriu ha volgut parlar-ne en una entrevista a la revista 'Semana' en la qual deixa clar que ho està deixant tot apartat per bolcar-se 100% en la recuperació del seu fill: "Absolutament res va per davant d'això".

Ana Obregón a la portada de la revista 'Semana'

Ana Obregón a la portada de la revista 'Semana'

Si tot va bé, el jove acabarà el tractament en el mes de gener, moment en el qual Ana Obregón té previst tornar a treballar. La seva última experiència televisiva va ser a 'Masterchef Celebrity', d'on ja ha estat expulsada. El seu començament al concurs no va ser gens bo, per això, ja que va barallar-se amb la direcció de TVE. Què va passar? El problema va arribar durant la presentació del programa al Festival de Vitòria, on Obregón no va acudir perquè el seu fill va patir una recaiguda.

 
Ana Obregón a 'Masterchef'  TVE

Ana Obregón a 'Masterchef' / TVE

"No m'he sentit ben tractada pels responsables del programa. Per mi ha estat una experiència bastant negativa, m'avorria un munt i jo estava per una lluita més important. I no, ara no segueixo el programa...", ha deixat caure visiblement enfadada. I és que sembla que no van entendre que Obregón preferís quedar-se al costat del fill que escapar-se a Vitòria per la presentació del programa. Un gest lleig i poc empàtic que ha fet mal a l'actriu. 

Més informació
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?