Ana Obregón dona l’última hora sobre l’estat de salut del fill

Aquest darrer any ha estat molt dur per a la presentadora de televisió. Que diagnostiquessin càncer al seu fill va enfonsar-la, tal com ha comentat en diverses entrevistes des de llavors. Van mudar-se ràpidament a Nova York per començar el tractament en un prestigiós centre oncològic, el que va permetre que es recuperés i pogués tornar a Espanya a seguir en observació. 

Afortunadament, el jove ha pogut tornar a la rutina i només ha d’anar a l’hospital a fer revisions periòdiques. Una molt bona notícia que alleugeria la família, encara que la setmana passada van viure un nou ensurt que els va fer tornar a l’hospital

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suelo ser la personificación de la alegría con patas cuando toca visita espontánea al hogar de las batas-blancas y maquinitas-que-no-se-callan pero hoy me da especial tristeza porque he colaborado con @polarmarketingroup en la maravillosa organización de un evento benéfico sin igual - la quinta colección de beauty art que organiza la clinica @smylife_es con la #FundacionPadreAngel - y no voy a poder ir . Sabéis que soy muy poco dramático cuando los contratiempos únicamente me conciernen a mi pero en esta ocasión me da mucha pena no poder estar apoyando físicamente porque el evento va de ayudar a otras personas. No es nada grave y mi familia está conmigo, pero me da pena y ya sabéis que cualquier susto cuando estás en la ‘zona de riesgo,’ es un sustazo y hay que hacérselo ver. En Noviembre organizaremos la subasta de todas las Venus que han diseñado los diferentes artistas en el #museothyssen y allí estaré apoyando la causa como ya sabéis que hago siempre. Toda la recaudación irá destinada a la #fundacionpadreangel . Un saludo a [email protected] los medios que me habéis escrito por privado y muchas gracias por entenderlo.

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Sobre això va parlar Álex Lequio, que va voler tranquil·litzar els seguidors tot i confirmar que havien patit un gran ensurt. Ara ha estat la seva mare qui n’ha parlat, durant una entrega de premis que han destacat la seva figura mediàtica.

Ha estat durant aquesta cerimònia quan ha concedit una entrevista a ‘Europa Press’ en la qual ha parlat sobre la malaltia del seu fill. Primer de tot, per això, ha volgut deixar clar que el pitjor ha passat i que això la fa molt feliç: “Te n’adones de què és la felicitat quan has tingut un problema greu i el superes. La Felicitat de cada cosa, aixecar-me pel matí i haver dormit tota la nit. Sóc feliç amb tot. A hores d'ara l’any passat l’estàvem tractant als Estats Units, només nosaltres dos, i la veritat que estar aquí, vestida de llarg i rebent un premi tan meravellós és una cosa… s’assembla a la felicitat, molt més”.

 

Sobre l’ensurt del seu fill, què ha volgut dir? “Bé, està bé. No ha estat res. El que passa és que ara és lògic, cada cosa que passa t’espanta però és el que hi ha. Ara passem la ITV en un mes i anirà tot fenomenal, el meu fill no para de treballar. No ha parat durant tot el tractament. Jo deia mare meva, s’està fent quimioteràpia, radioteràpia i segueix treballant. El meu fill és un exemple”.

Un moment molt feliç que arriba amb la seva vida professional molt plena: “El 4 d’agost comencem a gravar ‘Masterchef’. Estic gravant un altre programa per a TVE que surt ara al juliol i estic ja amb tots els projectes per a setembre. He tornat forta”.

Més informació
 

Comentaris