Ana Obregón fa balanç d'un any complicat amb el càncer del fill

Ana Obregón ha explicat a la premsa com serà el seu Nadal d'enguany. Ha parlat davant dels reporters de 'Lecturas', que es fan ressò de les seves paraules sobre l'estat de salut del seu fill. Ha estat un any complicat, ja que Álex Lequio ha patit una recaiguda en la seva lluita contra el càncer. I és per això que l'actriu té ganes d'acomiadar aquest 2019: "Estic molt bé. Molt contenta i esperant el 2020 amb unes ganes que em moro. Aquest ha estat un any complicat, qualsevol mare ho sap. Però el meu fill és un crack".

Ha volgut tranquil·litzar els seguidors, en afirmar que el fill es troba molt millor: "Ja estem finalitzant l'últim tractament". Passarà les festes nadalenques amb ell, encara que el seu pare també gaudirà de la companyia del jove: "Enguany, la nit de Nadal la passaran junts Alessandro pare i nen. El Nadal el passarà amb nosaltres, amb tota la família". 

Els més morbosos han volgut saber si quedarà amb el seu ex -el pare del fill- o no: "M'encantaria que ens ajuntéssim tots. M'encanta la filla d'Alessandro. I també m'encantaria que vingués Clemente, el fill d'Antonio Dell'Atte". Una família complicada amb noves parelles i germanastres que s'ha unit arran de la malaltia del jove Lequio.

Ana Obregón, Alessando Lequio i Álex Lequio

Ana Obregón, Alessando Lequio i Álex Lequio / Europa Press

 

Alessandro Lequio pare ha parlat a 'Europa Press', on ha volgut recalcar que estan "totalment feliços" amb la millora del seu fill. 

Més informació
 

Comentaris