Ana Obregón la fa grossa en defensar Plácido Domingo

Ana Obregón ha estat l'última convidada de Toñi Moreno a 'Aquellos maravillosos años', el seu programa de Telemadrid. Només han passat un parell de setmanes des de la darrera entrevista que li va fer, però han tornat a evidenciar com de bé que es porten. Juntes han repassat els amors d'Obregón i algunes de les seves feines, entre les quals han destacat l'anunci que va protagonitzar amb Plácido Domingo

Això ha provocat que Moreno li preguntés què opina sobre la polèmica que envolta el tenor des que 11 dones l'acusessin d'un presumpte cas d'assetjament sexual. Sorprenentment, l'actriu ha defensat Plácido Domingo: "Guardo molt bon record de la meva feina amb ell. El cas de Plácido em fa molta pena... M'hauria agradat parlar amb ell després de tot aquest escàndol, però no ho he fet perquè no sé com està el casa ara. S'ha d'anar amb molt de compte amb les informacions, tal com va passar amb Kevin Spacey".

Obregón ha donat la cara pel tenor, però també ha aprofitat per confessar una anècdota que ara li fa gràcia però que en el moment que va passar la va preocupar molt. Es trobava a Los Angeles, buscant feina per entrar dins del món de Hollywood, quan va provar sort en un càsting per una pel·lícula de Tom Cruise: "El paper era per interpretar una prostituta. Vaig anar vestida com la de 'Pretty Woman', amb minifalda i caracteritzada. Vaig fer la prova, em van dir que bé però que era una mica sofisticada i no tenia l'aparença. Vaig anar caminant per Sunset Boulevar, vestida d'una manera molt atrevida, amb mini faldilla i perruca, quan veig que em segueix un cotxe de policia i em para".

El problema? Que van dir-li que no podia treballar en aquella zona: "Em van confondre amb una prostituta! Els hi vaig dir que era actriu, però em van portar a la comissaria igualment. Vaig sortir després d'una trucada a la meva representant". 

 

Una entrevista que de ben segur que provoca molts comentaris a Twitter.

Més informació
 

Comentaris (1)
animalet de déu Fa 3 mesos
Res a dir de la Borregón, d'on no n'hi ha no en raja