Més detalls sobre l'enfrontament d'Ana Obregón i el germanastre del seu fill

Ana Obregón continua tancada a la casa familiar de Mallorca, un espai ple de records que li trenca l'ànima tal com descriu en les seves publicacions d'Instagram. Troba moltíssim a faltar el seu fill, mort fa tres mesos per culpa d'un càncer. Però si avui és notícia és per la mala relació que manté amb el germanastre del seu fill des del funeral, ja que Clemente Lequio ha denunciat públicament que no el van convidar a la missa.

La seva mare, Antonia Dell'Atte va dir a televisió que Clemente se sentia molt dolgut perquè no li havien dit que acudís a l'últim adéu del seu germà: "No el van convidar. Es va assabentar després però és que el seu pare li hauria d'haver dit. Ell va escriure una carta que no es va llegir durant el funeral, tampoc, i ni tan sols va ser anomenat".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Primera y última vez que hablo del tema. Gracias

Una publicación compartida de Clemente Lequio (@clem2leq) el

 

Unes declaracions que obrien de nou l'escletxa entre Ana Obregón i Antonia, que tornen a estar enfrontades, ja que Ana assegura que està mentint perquè ella mateixa va convidar a Clemente. María Patiño ha donat més informació sobre aquesta guerra a 'Sálvame': "Antonia ha volgut donar suport al seu fill i Ana prefereix mantenir-se allunyada de la polèmica. Això sí, està molt trista i dolguda perquè no entén aquesta polèmica".

"Jo et garanteixo que Ana va avisar Clemente, encara que és cert que va fer-ho amb pocs dies d'antelació pel tema Covid. Es va oferir a pagar-li el bitllet d'avió, perquè Clemente està vivint a Miami. El jove està dolgut amb el seu pare i amb Ana Obregón per algun motiu, però va ser informat", explica la periodista.

 
María Patiño dona la versió d'Ana Obregón   Telecinco

María Patiño dona la versió d'Ana Obregón / Telecinco

És una situació molt desagradable, una guerra familiar que arriba quan estan més tristos que mai: "És una ruptura, el que a Ana li sembla molt dolorós perquè ella considera que no és just per Álex que això estigui passant poc després de la seva mort. Ana està més trista del que ja estava i no entén per què s'ha generat aquesta polèmica". 

Més informació
 

Comentaris