Ana Obregón: "Trobo a faltar que el meu fill em digui mama"

La mort del seu fill ha canviar la vida d'Ana Obregón radicalment. L'actriu no sap com sortir d'aquest pou de tristesa, el que reconeix obertament en les publicacions que fa a Instagram. Queden pocs dies pel quart mes sense Álex Lequio, que moria als 27 anys víctima d'un càncer. Des de llavors Obregón no ha fet més que recordar-lo i demanar al cel poder retrobar-se amb ell aviat. L'últim post que ha compartit, han estat uns vídeos que el mostren de petit.

"Avui volia compartir amb vosaltres aquestes imatges que formen part del que queda del meu cor. Ho faig com a agraïment dels vostres centenars de milers de missatges d'amor i bondat que em commouen i acompanyen en el meu camí de llàgrimes. Llegeixo tots i cadascun d'ells", deia.

 

Un missatge que aprofitava per fer una dedicatòria al seu fill: "Gràcies al meu Álex per haver-me regalat 27 anys de moments d'una felicitat immensa i única. Gràcies per aquella flor que em vas donar amb dos anys i que encara guardo en un calaix. Gràcies per les infinites vegades que m'has dit el més maco que m'han dit en tota la meva vida: "mama". Us he de confessar que trobo molt a faltar que em digui mama, encara que a vegades, només a vegades, sento la seva veu dient-me mama des d'alguna banda de l'eternitat". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy quería compartir con vosotros estas imágenes que forman parte de lo que queda de mi corazón. Lo hago como agradecimiento de vuestros cientos de miles de mensajes de amor y bondad que me conmueven y acompañan en mi camino de lágrimas . Leo todos y cada uno de ellos. Gracias mi Aless por haberme regalado 27 años de momentos de una felicidad inmensa y única . Gracias por aquella flor que me diste con dos años y que aún guardo en un cajón. Gracias por las infinitas veces que me has llamado lo más bonito que me han dicho en toda mi vida: “mamá”. PDT : os tengo que confesar que echo mucho de menos que me llame “mamá”, aunque a veces, solo a veces, escucho su voz llamándome “mamá ” desde algún lado de la eternidad. #gracias #alessforever 💔

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Les paraules han deixat els seus seguidors amb el cor en un puny, el que els ha donat ales per omplir la publicació d'encara més missatges d'ànims. 

Més informació
 

Comentaris