Ana Obregón, sobre el càncer del fill: "He estat sola, però ara crec en Déu"

Ana Obregón ha estat la protagonista de l'última entrega de 'Lazos de Sangre'. El programa de TVE segueix analitzant algunes de les sagues més importants d'Espanya, entre les quals s'inclou la família de l'actriu. La seva mare, adinerada, va ajudar en el creixement de la constructora del seu marit, que va arribar a acumular una fortuna. L'especial ha recordat alguns dels moments més divertits de la carrera professional d'Obregón, des dels seus inicis a televisió fins a les sessions de fotos en banyador a la platja.

Ara bé, un dels moments més impactants arribava amb les preguntes sobre la salut del seu fill. Álex Lequio va ser diagnosticat amb un càncer estrany fa un any i mig, quan només tenia 25 anys. Ràpidament van traslladar-se als Estats Units, perquè el jove es tractés en un dels hospitals oncològics més prestigiosos del món. Van viure-hi durant 6 mesos, un tràngol molt complicat que afortunadament va sortir bé, ja que han pogut tornar a Espanya per continuar el tractament a Madrid. Sempre n'ha parlat amb un somriure a la cara, tot deixant clar que ha estat molt complicat però que ho han superat en un ambient positiu. Això sí, ara ha volgut aprofundir en la tristesa i solitud que ha sentit mentre el fill es feia el tractament.

Ana Obregón 'Lazos de Sangre'

Ana Obregón a 'Lazos de Sangre' / TVE

"Feia temps que es trobava malament, però quan ens van donar la notícia... És un moment en el qual se't cau la vida, el sostre a sobre... Em vaig enfonsar a les 8 del matí, quan va arribar el seu pare, encara que des de les 2 que intentava estar tranquil·la. Se't para el temps i tot se't fa fosc. Et diuen que el teu fill té càncer i et surt dir-li que ens en sortirem. Vaig entendre que la meva missió era salvar la vida del meu fill. No hi havia cap altre. Vaig tallar amb tot, parlava amb la meva família però res més", començava.

 

El pitjor, fer-ho tot ella sola: "Recordo especialment sis mesos molt durs. 90 dies d'hospital, sessions de quimio de 10 hores, tres dies seguits... i jo sola. En una ciutat que és una bogeria. He estat sola. Jo estava amb ell en els hospitals, jo era qui li donava ànims. Hagués necessitat una abraçada, de fet un cop vaig acabar abraçant el porter de casa", una clatellada cap al seu ex, Alessandro Lequio, qui no hauria estat allà durant tot el procés. 

Una malaltia que a poc a poc va superant, el que Obregón agraeix cada dia: "Enfrontar-nos al càncer del meu fill m'ha fet més fort, una dona amb esperança i fe. Ara crec en Déu". Ha estat un tractament molt costós, el que ha pogut pagar gràcies als diners que ha fet al llarg d'aquests anys a televisió: "He treballat tota la meva vida i ho pago tot de la meva feina. És el que ha ajudat a salvar la vida del meu fill". 

Una experiència dura que ella ja havia viscut quan era adolescent, ja que ha revelat que va tenir un tumor quan només tenia 13 anys. No en va voler parlar gaire, simplement va deixar caure que no podia anar a l'escola i que això va despertar en ella una imaginació i creativitat immenses. Una entrevista complicada però que Obregón ha volgut acabar amb un missatge positiu, contenta i alleugerida en veure que el seu fill es recupera. 

Més informació
 

Comentaris