Ana Morgade anuncia embaràs amb una foto ben tendra

Ana Morgade acaba d'anunciar que està embarassada del seu primer fill. La col·laboradora de 'Zapeando' ha publicat una fotografia davant del mirall en la qual mostra, orgullosa, la seva panxeta incipient. El missatge, ben tendre també: "En aquesta foto surten dues persones. Em sento feliç i afortunada i tenia ganes de compartir-ho". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En esta foto salen dos personas. ❤️ Me siento feliz y afortunada, y tenía unas ganas locas de compartirlo, titis. 😁

Una publicación compartida de Ana Morgade (@ana_morgade_oficial) el

 

Feliç i contenta amb aquest embaràs, el que no s'imaginava era que l'anuncia li generaria un maldecap. La gran majoria dels seus seguidors han omplert la publicació d'aplaudiments i felicitacions, però també hi ha hagut detractors que han aprofitat les seves paraules per carregar contra ella. Per què? En haver deixat clar que considera que l'embrió és una persona. Alguns l'han acusat de ser una hipòcrita per defensar l'avortament i després referir-se al seu embrió com a persona: "Felicitats, suposo que tot el que havies dit a favor de l'avortament només era propaganda. El teu sí que és una persona, però el d'aquelles que volen avortar no?".

 

Eren tants els missatges d'aquest tipus que s'ha vist obligada a escriure un missatge en el qual deixa clar que no té res a veure una cosa amb l'altra, que segueix a favor de l'avortament: "Ah, bé. I avortament lliure i gratuït per a totes i per sempre. Que jo hagi decidit i volgut ser mare no té res a veure. Llibertat per a les nostres vides i els nostres cossos sense cap dubte".

 

 

Les defensores l'han defensat, també, el que ha agraït enmig d'una pluja d'atacs: "M'encantaria donar les gràcies a cada persona que m'ha emocionat amb felicitacions i bons desitjos. Gràcies amb tota l'ànima. I no us preocupeu pels quatre trolls, no m'arriben les seves ximpleries. Visca el block, amigues". 

Més informació
 

Comentaris