Ana Morgade: “Hem de combatre les idees de VOX i la por que genera”

Cada vegada són més els famosos que es pronuncien en contra de VOX. L'última a fer-ho? Ana Morgade, que ha concedit una entrevista a 'El Mundo' en la qual critica que la titllin de feminazi i ha aprofitat per lamentar l'ascens del partit d'extrema dreta a les últimes eleccions.

"L'auge de VOX no em sembla una bona notícia, però tampoc no podem ser ingenus. No és que de sobte hagi aparegut un munt de gent d'extrema dreta que s'ha reproduït per espores. Totes aquestes persones estaven esperant que algú les representés. S'ha d'escoltar aquestes veus i saber per què hi ha gent amb por davant d'Ana Morgade: “Hem de combatre les idees de VOX i la por que genera”una Espanya progressista que ha votat a un partit que renega d'ella", engega.

Ana Morgade :: La Sexta

Ana Morgade a 'Zapeando' / La Sexta

Deixa clar que "mai" no podrà combregar amb les idees del partit, ja que és "totalment incompatible" amb el que creu i amb allò que vol pel seu país: "Crec que és important fer una reflexió, per això. No podem creure que VOX és una cosa nova. Hauríem de plantejar-nos per què ha aflorat. La intolerància té un component enorme de por. Quan vols que tothom funcioni com tu és perquè tens pànic a allò que no entens i això et condemna a viure en un món molt petit i ple de prohibicions. No ens espantem nosaltres també. Tenim armes molt més interessants que la por per combatre'ls".

 

La col·laboradora de 'Zapeando' està farta que la critiquin i que la titllin de feminazi: "El terme no em sembla un insult, perquè tinc la sensació que hi ha molta gent que pensa que el feminisme és una cosa que has de portar en privat i no mostrar-lo. Per mi la diferència és que una feminista ho fa a casa seva, en privat i sense molestar, i ser feminazi vol dir que ets feminista i se't nota". 

Ana Morgade  La Sexta

La Sexta

Una nova cara coneguda que critica VOX i que fa una crida a reflexionar sobre el rerefons de l'auge del partit d'extrema dreta. 

Més informació
 

Comentaris