La neboda d'Ana Duato la desemmascara: "No és la persona que diu ser"

Ana Duato s'enfronta a una petició de 32 anys de presó, després de ser acusada de diversos delictes fiscals. Un escàndol financer que l'ha perjudicat molt mediàticament. Però no és l'única mala notícia que ha rebut últimament, ja que aquest diumenge ha tornat a quedar en evidència. Per què? En rebre un atac de la seva pròpia neboda, que l'ha criticat públicament en una entrevista a 'Socialité'.

Sara Duato ha intervingut al programa del cor per sorpresa, una conversa que treu a la llum la mala relació que es mantenen: "La meva tieta ha estat amb molta angoixa pel tema d'Hisenda. La nostra relació s'ha anat distanciant, però mantenim el contacte. I sí, ella està trista, preocupada i agitada. Teníem bona relació fins fa uns dies, quan jo em vaig assabentar de certes coses". 

"A la família Duato, si no ets algú, no et consideren Duato", ha deixat caure. Una crítica amb la qual pretén desemmascarar la protagonista de 'Cuéntame': "No és la persona que diu ser. Ha fet tantes coses benèfiques per amagar la seva falsa vida". 

Ana Duato, a la presentació de 'Cuéntame'   Europa Press

Ana Duato, a la presentació de 'Cuéntame' / Europa Press

 

Però no només l'ha criticat a ella, també ho ha fet al seu fill: "Miguel s'ha anat a Eivissa amb tota la família i abans va fer una parada a València, on va estar a casa dels meus avis que són persones de risc. Aquesta ha estat la gota que ha fet vessar el got".

Malgrat això, la jove assegura que no li agradaria veure la seva tieta a presó: "Seria una tristesa molt gran, perquè la petició de presó aquesta és excessiva si la compares amb altres sentències de causes més greus". Un testimoni molt sorprenent que ha deixat els teleespectadors amb la boca oberta. 

 

Comentaris