Amor de ‘GH’, desinhibida: “Aniria al llit amb Santi Abascal”

Amor Romeira va fer història a Telecinco en convertir-se en la primera concursant transsexual dona de 'Gran Hermano' -després de Niki, un parell d'edicions abans-. Amb només 18 anys, va deixar tothom bocabadat... I des de llavors ha anat apareixent recurrentment en diversos espais de la cadena. Avui torna a ser notícia, arran d'una controvertida entrevista a 'El Español'. I és que ha parlat de sexe sense vergonya i, fins i tot, ha confessat quin és el polític que troba més atractiu.

Sempre ha assegurat que ella va ser una nena feliç tot i viure en un cos de noi. No va experimentar la sexualitat fins l'operació de genitals, per això, el que la va ajudar a reafirmar-se en la seva feminitat. Els seus pares van ajudar-la en tot moment i van ser molt comprensius, una sort que no tenen tots els nens transsexuals.

Amor  Telecinco

Amor Romeira / Telecinco

"L'error de la societat està en aquells pares que no saben educar als seus fills. Una persona no neix i per gust diu que se sent així, et toca i et va tocar. Crec que la societat està millorant. Els pares d'ar no són iguals que els d'abans", prossegueix.

 

Però, com dèiem, un dels punts que més ha cridat l'atenció ha arribat amb la seva peculiar anàlisi sobre els polítics de primera línia. Amb qui tindria una aventura? Amb Íñigo Errejón: "Té pinta de fer-ho bé". Però també sentiria atracció per Pablo Casado: "Està bo, però portar l'esperit de Fraga dins del cos és fastigós. Imagina't despertar-se i que et digui "bon dia, visca Espanya". Què li critica a Pedro Sánchez? Que "doni suport als independentistes". Sobre Albert Rivera només ha tingut bones paraules, ja que creu que està "bo". L'únic inconvenient que li veu? Que està amb Malú: "I jo respecto les parelles".

Amor Romeira a 'GH'

Amor Romeira a 'GH' / Telecinco

A Mariano Rajoy el titlla de "Pare Noel" i tampoc no tindria res amb Pablo Iglesias. Això sí, amb qui voldria mantenir relacions sexuals és amb Santiago Abascal de VOX: "Per treure-li totes les ximpleries del cap". Una entrevista ben curiosa que ha deixat els seus seguidors a quadres. 

 

Comentaris