Amancio Ortega regala un pis de luxe a la filla: 520 m² a Passeig de Gràcia

Amancio Ortega ha aconseguit una fortuna pràcticament incalculable. El propietari d'Inditex ha aconseguit crear un negoci rodó que no para de donar-li més i més beneficis. De fet, a principis del 2019 va ocupar el sisè lloc en la llista de fortunes més grans del món: 51.600 milions d'euros segons 'Forbes' que segueixen incrementant-se.

I què fa amb tants diners? No para d'obrir botigues arreu del món, però també inverteix en propietats. A través d'una empresa realitza inversions immobiliàries que també són molt exitoses. Una de les últimes adquisicions? Una joia a Barcelona que ha regalat a la seva filla Marta.

L'hereva d'aquest negoci milionari ha rebut un pis enorme a Passeig de Gràcia, molt a prop de l'avinguda Diagonal. Es tracta de la zona més luxosa del centre de Barcelona, envoltada de moltes botigues de luxe. L'edifici en qüestió compta amb sis plantes residencials d'uns 520 metres quadrats cadascuna, uns apartaments de luxe que ara tenen com a propietària a Marta Ortega. 'El Mundo' explica que l'ha decorat amb l'ajuda de la seva mare, un pis que gaudirà encara més quan neixi el seu fill la pròxima primavera.

Marta Ortega i el seu marit Carlos Torretta   Europa Press

Marta Ortega i el seu marit Carlos Torretta Europa Press

 

A la planta baixa de l'edifici es troba la botiga multimarca Santa Eulàlia, un dels referents de la sastreria més luxosa de Barcelona amb llaços a la família Ortega, ja que la mare havia comprat roba d'allà als fills. Una família adinerada que segueix adquirint propietats caríssimes per ampliar la col·lecció.

Més informació
 

Comentaris