El restaurant del marit d'Amaia Salamanca, totalment destruït per un incendi

Amaia Salamanca i Rosauro Varo han patit un incendi en el seu restaurant, un dels locals més exclusius d'Estepona. Poc després del curtcircuit que va obligar David Muñoz a tancar el 'Diverxo', ara és la propietat del marit de l'actriu el que ha hagut de tancar les portes. Es tracta d'un club de platja que ha acabat completament destrossat per culpa de les flames, que s'haurien derivat en un incendi forestal que la policia investiga com a provocat. Un complex comercial i una casa també han estat afectades, el que provocava el desallotjament de trenta cases. 

Les imatges són desoladores, una mala notícia que se suma a la gran pèrdua econòmica que havien patit per culpa del coronavirus. El restaurant, de menjar internacional, oferia un lounge i spa amb còctels i bona música: un ambient típic d'estiu que veu com acaba una de les pitjors temporades.

Imatges posteriors a l'incendi   Instagram

Imatges posteriors a l'incendi / Instagram

Imatges del local després de l'incendi   Instagram

Instagram

 

Afortunadament, però, no s'han de lamentar pèrdues humanes. L'empresa ha emès un comunicat en el qual agraeixen tota l'ajuda i els missatges de suport. "Volem expressar el nostre agraïment als efectius de l'Infoca, bombers, policia i protecció civil pel seu esforç extraordinari. També volem transmetre el nostre suport als responsables del centre comercial i a la resta d'empreses, clubs i restaurants ubicats allà amb l'esperança que aviat, amb l'esforç de tots, reconstruirem aquest entorn únic. Tornarem a viure moments autèntics". 

Més informació
 

Comentaris