Amaia d’OT, despullada a la portada del seu primer disc

Amaia d'OT va fer embogir els fans fa només uns dies quan va publicar una fotografia a Instagram en la qual se la veia despullada, tenyida de blau i vestida únicament amb un tanga i unes botes que es dissimulaven. El més estrany de tot plegat? La localització, ja que apareixia en una sala blanca en la qual només hi ha dues cadires i un dispensador d'aigua. Alguns fans van especular amb el significat ocult de la foto, tot arribant a la conclusió que havia de tenir relació amb el nou disc. Doncs així és, Amaia acabava de revelar la portada del seu primer disc... en la qual apareix nua i tenyida de blau.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

esta es la portada de mi primer disco: pero no pasa nada  fotos @palomawool diseño gráfico @queridastudio

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Resulta que aquesta primera imatge era del making of, un procés que ha donat a llum una portada molt original i cridanera. Com dèiem, se la veu sense roba, levitant amb mig cos pintat de blau i els cabells sense recollir. Amb botes pintades i un parell de cadires al fons, a sobre d'una paret blana. Artística a més no poder, representa la imatge promocional del primer treball discogràfic de la guanyadora d'OT 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Però no només ha compartit aquesta imatge, sinó que també ha anunciat el nom del CD i el títol de les 10 cançons que el formaran. Encara no hi ha data, però ja se sap que es dirà 'Pero no pasa nada'.

 La cantant començarà la gira fent alguns bolos, concretament amb un a Pamplona el 5 d'octubre. Passarà per Barcelona el 20 de desembre, Madrid, València o Sevilla, on té previst acabar el 18 d'abril. Les expectatives són molt altes, ja que fa més d'un any que hi treballa.

Dates concerts Amaia  Instagram

Dates concerts Amaia / Instagram

 
Gira Amaia OT  Instagram

 Instagram

 

És l'última de les participants del concurs en treure disc, per la qual cosa totes les mirades estaran centrades en ella. Tindrà èxit? Alguna de les seves companyes d'edició estan omplint les butxaques, un camí que pretén seguir Amaia. Els seus fans, de moment es mostren encantats amb aquesta primera pinzellada. Portada llesta, repertori també... Només queda saber el llançament.

Més informació
 

Comentaris