El vestit més excèntric d'Amaia d'OT, amb un estrany barret de cintes

L'Amaia Romero és un dels noms propis de les últimes edicions d'Operación Triunfo. La vida de la jove va canviar radicalment en participar en el concurs musical de TVE, que l'ha fet triomfar. Qui li havia de dir que aconseguiria una legió de fans i que publicaria un disc en solitari? 

Guanyadora de l'edició del 2017 i representant d'Espanya a 'Eurovisió' de l'any passat. El seu currículum és espectacular, així com la fama que l'envolta. De noia completament anònima, a una de les triunfitas més estimades. El seu caràcter innocent i la poca vergonya són dos dels trets principals de la seva marcada personalitat. Així com una veu dolça i potent que l'ha fet tocar el cel.

 

La setmana passada va publicar el seu primer single, 'El relámpago', que va venir acompanyat d'un videoclip molt treballat poètica i estèticament parlant. No és una cançó massa comercial, però que mantingui l'essència d'Amaia ha fet les delícies dels fans.

I mentre els seus seguidors se centren en posar-se el tema en bucle i aprendre's la lletra, ella segueix amb la vida de color de rosa. Si una cosa la defineix, és que segueix sempre el seu estil. Fuig de les tendències i no està a favor de la moda imposada, una mentalitat que s'ha tornat a evidenciar a l'última fotografia que ha publicat.

I és que molts encara es fan creus en analitzar detalladament cada part del look que ha lluït. Estrafolari, això segur, i també cridaner. Amaia ha fet un seguit de barreges impossibles que han fet que el seu outfit sigui molt comentat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jejeje  @cesarsgr  @gooroo.gooroo  @voguespain

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Vestit llarg de tirants en rosa pal d'estampat de pics i escot pronunciat, gavardina vermella i sandàlies en blau pastís. Tot, d'estils completament diferents. Però és que el que més ha cridat l'atenció no ha estat això, sinó el barret floral amb cintes i la gran bossa rosa a tall de sac de patates. Un malson estilístic per molts... O, si més no, una combinació insòlita que ha escollit per una col·laboració amb VOGUE.

Aquesta publicació no dista gaire de les altres, per això, ja que l'hem arribat a veure amb vestits estranys i, fins i tot, les aixelles sense depilar. Què serà el següent?

Més informació
 

Comentaris