Amaia d’OT arrisca amb un primer ‘single’ poc comercial

La guanyadora d’Operación Triunfo 2017, Amaia Romero, encara no ha tret disc. És l’última, pràcticament, després que tots els seus companys ja faci mesos que triomfen amb els seus singles. La discogràfica s’ha estat reservant fins que ha estat tot llest, un moment molt esperat pels fans que, per fi, ja és aquí.

Aquesta nit han estrenat la primera cançó d’Amaia, que ha estat rebut entre moltíssima expectació. Com és el tema que tant ha trigat a crear? De quin estil és el videoclip?

De moment, podem començar pel nom. ‘El relámpago’ és el primer senzill del seu disc, que arribarà el pròxim setembre. La cançó ha comptat amb la implicació de la jove cantant des del principi, el que fa que sigui totalment seu. No és estrany, doncs, adonar-nos que la cançó fuig totalment de l’estil més comercial

 

Personal i amb una gran càrrega poètica, de ben segur que no deixa indiferent a ningú… En part gràcies al videoclip. I és que l’Amaia apareix immersa en la natura durant quatre minuts de vídeo que tenen com a coprotagonistes un cavall blanc i el foc. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

esta es la portada de la canción! la ha hecho @oriolcorsa 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Ha arriscat, això està clar. Però ara és el moment de fer publicitat d’aquest primer single. El seu productor, però, diu que encara no tenen previst aparèixer a cap programa de televisió per promocionar-lo. El seu primer treball d’estudi ja és aquí, després de mesos d’espera. Tindrà la rebuda esperada?

 

Comentaris