El nu d'Amaia d'OT més estrany, tenyida de blau com un geni

L'Amaia d'OT es prepara per a la publicació del seu primer disc, un llançament molt esperat ja que és l'única que encara no s'ha estrenat en el món discogràfic. La guanyadora de l'edició del 2017 ha acaparat titulars aquesta setmana en assegurar que es penedeix d'haver anat a 'Eurovisió', unes controvertides paraules que arribaven només unes hores abans d'un rumor que l'afecta.

I és que sembla que el seu ex, l'Alfred, s'hauria recuperat de la seva traumàtica ruptura de la mà d'una de les seves companyes d'Operación TriunfoMimi. Sigui veritat o mentida, l'Amaia se centra en la seva carrera professional que va agafant pes a poc a poc.

Això sí, avui tothom està parlant d'ella per una publicació que ha fet a Instagram. Si bé és cert que no acostuma a ser molt activa a la xarxa, amb la foto que ha compartit aquest matí farà parlar durant setmanes. Per què? En aparèixer despullada, tenyida de blau i vestida únicament amb un tanga i unes botes. El més estrany de tot plegat? La localització, ja que apareix en una sala blanca en la qual només hi ha dues cadires i un dispensador d'aigua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Sense vergonya i sense donar explicacions, simplement ha acompanyat la sorprenent instantània d'una icona d'un geni. Els fans han embogit davant d'aquest atreviment i s'han preguntat què busca. Té relació amb algun aspecte del seu nou disc? O simplement ha volgut cridar l'atenció? Fos quin fos l'objectiu, el que ha aconseguit és que es parli d'ella. En menys d'una hora ha acumulat milers de comentaris, que alaben la seva figura i el seu atreviment. Ara caldrà veure què amaga aquest gest... i si ho explica.

Més informació
 

Comentaris