Amaia d’OT talla amb el xicot i reflexiona: “Acabaré tocant a bars petits”

Amaia Romero d'OT i Diego Ibáñez del grup Carolina Duante han tallat definitivament després d'uns mesos de relació. El cantant es convertia en la nova parella de l'exconcursant d'Operación Triunfo poc després que tallés amb l'Alfred, el que va suposar tota una bomba informativa. Aquesta nova parella sorgia d'una col·laboració musical fa just un any, però sembla que l'amor no els ha durat gaire.

Així ho assegura 'El Español', que han parlat amb fonts properes a la parella que els confirma la ruptura. Les últimes imatges que es tenen d'ells daten del mes d'abril, quan els van enxampar fent-se un petó pel carrer. Ara, però, el cantant hauria començat a sortir amb una altra persona. S'estaria començant a conèixer amb l'actriu Carlota Cosials, una il·lusió que el tindria molt content i que confirma que ja no pensa en Amaia.

Amaia i Carolina Durante  Youtube

Amaia i el vocalista de Carolina Durante, durant un concert conjunt /  Youtube

Ella, per la seva banda, intenta oblidar aquesta nova ruptura amb la presentació del seu primer disc. Per tal de fer-ne promoció, ha concedit una entrevista a 'El Mundo' en el qual es mostra més realista i madura que mai. És conscient que la fama és passatgera, i encara més si l'aconsegueixes d'un programa de televisió: "La meva vida és una bogeria des que vaig sortir d'OT. Ara estic més tranquil·la i ho he assimilat, m'he adonat que ara he de ser jo amb la meva feina musical qui treballi seguir sent famosa. He començat des de molt a dalt, així que a mesura que passin els anys el més normal serà que vagi cap a baix".

 

És conscient que tot pot seguir molt bé o canviar radicalment ara que no té l'expectació mediàtica de TVE donant-la suport: "Sé que abans o després acabaré tocant en bars cutres i que no passa res, perquè tinc 20 anys i tota la vida per endavant". 

Durant el programa va envoltar-la una aura d'innocència que va explotar durant les primeres entrevistes posteriors, el que ara li fa vergonya recordar: "Tothom em tractava de manera paternalista i jo responia com ells s'esperaven perquè jo estava cohibida i em resultava el més fàcil... En realitat mai no he estat ximple, ho semblava però actuava així perquè estava perduda". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Han criticat molt el seu primer single, però afirma que el seguirà cantant amb el cap ben alt perquè és exactament el que li ha sortit de dins fer: sense pensar si és més o menys comercial. Ara està expectant a veure la resposta dels seus seguidors davant del disc, que sortirà a la venda aviat. 

Més informació
 

Comentaris