Les perles d'Amaia d'OT a 'La Resistencia': sexe, diners i màgia

Cada entrevista d'Amaia d'OT deixa més titulars escandalosos que l'anterior. No té fre ni control, el que fa encara més atractiva la seva naturalitat extrema. Televisivament és un caramelet, del que s'ha aprofitat David Broncano a 'La Resistencia'. Aquest dimarts ha tingut la cantant en exclusiva, un fet insòlit ja que el seu representant deia fins fa uns dies que no promocionaria el single a cap programa. Sembla que s'han adonat que l'estratègia no estava funcionant, per la qual cosa han decidit acudir a aquest espai de Movistar+.

L'entrevista, però, ha estat d'allò més surrealista... Primer, per algunes perles que ha deixat la convidada, però també perquè s'ha mostrat tota l'estona despistada. No responia les preguntes i canviava de tema, el que no feia la conversa gaire fluida. Però analitzem què és el que sí que ha dit, perquè no ha tingut pèls a la llengua. 

Amaia Romero a 'La Resistencia'  Movistar +

Amaia Romero a 'La Resistencia' / Movistar +

Com és habitual, Amaia s'ha hagut d'afrontar a les dues preguntes clàssiques del programa: quants diners tens i quant has follat a l'últim mes. Va costar que digués quelcom, però va acabar deixant anar un parell de confessions sucoses: "Crec que per l'edat que tinc, tinc més diners dels que hauria de tenir" i "Jo... és que és dia 4. Encara no he follat. Passo de respondre a això perquè els fans estan súper bojos". Una resposta que va donar ales al presentador: "Què pensaves que podia passar? Que els fans t'escridassessin que pensaven que no follaves? Déu, com pot ser, però si tu ets una princesa! Et reprodueixes com una estrella de mar! És impossible que ningú no entri en aquest cos?!". 

 

I d'aquí, a deixar tothom bocabadat amb un parell de frases que els ha tornat bojos. Creu que la música és poderosa? Sembla que sí... "Una vegada vaig cantar i amb la meva veu vaig retornar la vista a un cec", va assegurar entre riures. Com quan va etzibar que té molta força als braços: "Puc desnucar un bebè si vull". Dues afirmacions que no s'han entès ni han fet gràcia als teleespectadors. 

 

Un gest que no ha passat desapercebut? Que demanés a Broncano que no reproduís 'Tu canción', el tema que interpretava amb l'Alfred: "Ai, quin ensurt... Pensava que era una altra. Aquesta no!". El que fa pensar que no segueixen sent tan amics com semblava...

Van parlar del seu single, sí, però de ben segur que s'acaba parlant d'aquesta entrevista per altres coses... 

Més informació
 

Comentaris