Enxampen l'Amaia i l'Alfred junts, després de la traumàtica ruptura

La ruptura entre l'Alfred i l'Amaia d'Operación Triunfo va esvalotar els fans de mala manera. La revista 'Lecturas' va publicar unes potents fotografies a finals de l'any passat en les quals es veia el jove català completament enfonsat, mig plorant davant una incòmoda Amaia.

Alfred i Amaia ruptura  Lecturas

 Lecturas

L'expectació mediàtica que els envoltava era molt important, tenint en compte que van començar a sortir a dins de l'acadèmia i que van fer gala d'enamorament durant l'actuació d'Eurovisió. Tendres, còmplices... però amb el cor trencat. L'amor es va acabar entre ambdós, el que va fer encara més atractiu un possible retrobament entre ells.

Alfred i Amaia  Europa Press

Alfred i Amaia / Europa Press

Una foto que no ha arribat... fins ara. La parella ha coincidit al Primavera Sound de Barcelona, un festival que ha estat escenari de la seva retrobada mesos després de tallar la relació. Semblava que les coses no havien acabat gaire bé entre ells, una teoria que agafava pes en les constants declinacions d'invitacions que feia Amaia per tal de no coincidir amb ell. Sembla que això s'ha acabat, per això, ja que les fotos que s'han filtrat evidencien que no hi ha mal rotllo entre ells. De fet, se'ls veu conversant tranquil·lament sense problema. 

 

Alfred no ha aconseguit passar desapercebut, tot i anar amb una dessuadora negra amb caputxa i ulleres de sol. Alguns assistents al concert van fotografiar-los, en una imatge que s'ha viralitzat ràpidament entre els seus seguidors. Què hi ha de debò en aquesta 'reconciliació'? Alguns ja somien amb què tornin, però només el temps dirà si l'amor torna a regnar entre ells. 

Més informació
 

Comentaris