Amador Mohedano nega patir càncer

Amador Mohedano és protagonista de l'actualitat de la premsa del cor per una molt mala notícia. La revista 'Semana' afirma en portada que el germà de Rocío Jurado pateix càncer. Ara bé, el protagonista ha entrat en directe a 'Sálvame' l'endemà mateix per negar que sigui veritat.

Amador Mohedano, a la portada de la revista 'Semana'

Amador Mohedano, a la portada de la revista 'Semana'

Aquests últims anys no han estat gens fàcils per a Amador, que ha viscut una traumàtica separació de Rosa Benito i el trencament de la família. La mort de Rocío Jurado va separar els diversos membres, però tampoc no estan bé en l'àmbit econòmic... el que hauria suposat un nou motiu per a la depressió de Mohedano.

La revista diu que els metges li haurien donat la pitjor de les notícies, després que Mohedano comencés a tenir unes molèsties. Les proves mèdiques haurien confirmat que Amador pateix càncer, la mateixa malaltia que va acabar amb la vida de la seva germana fa 13 anys. En aquest cas, però, li haurien dit que ha de ser optimista i mantenir la calma, ja que li haurien trobat molt a temps. Davant de tot això, Mohedano es mostra contundent: "És mentida. El director de la revista em va trucar hores abans de publicar la notícia dient-me que li havien dit, però sense donar-me detalls ni tenir un comunicat mèdic. Ja he posat el tema en mans dels meus advocats, perquè és molt greu".

 

Què hi ha de debò darrere d'aquesta informació? Que Amador va anar al metge el mes passat per eliminar-se una taca al nas. Però d'aquí a tenir càncer, res de res. 

Amador Mohedano, de concert  Europa Press

Amador Mohedano, de concert en una de les seves últimes aparicions públiques / Europa Press

S'està especulant molt amb qui podria haver filtrar aquesta informació falsa. Apunten a alguna font propera, però Amador no s'ho creu. Caldrà esperar a veure la reacció de la família.

Més informació
 

Comentaris