Amador Mohedano, embogit a 'Viva la vida': "No teniu vergonya, em matareu"

Amador Mohedano va ser un dels personatges de la setmana en acaparar la portada de la revista 'Semana', que assegurava que pateix càncer. El germà de Rocío Jurado ràpidament ho va negar, amb una entrevista a 'Sálvame' en la qual va carregar durament contra el director del mitjà, que s'hauria "inventat" la informació. 

A partir d'aquí, els principals mitjans van fer-se ressò de la bomba i van anar més enllà. La pregunta que es feien tots? Qui havia filtrat aquesta presumpta mentida. I la resposta? Sorprenent, ja que acusen la pròpia parella d'Amador, Jacqueline

Amador Mohedano  Europa Press

Amador Mohedano / Europa Press

Això ha enfadat de mala manera al protagonista d'aquesta història, que ha volgut negar-ho taxativament a diferents entrevistes. El problema ha vingut amb el reportatge que han fet a 'Viva la vida', on Carolina Sobe ha ensenyat una conversa de Whatsapp amb la qual es demostraria que ha estat Jacqueline qui ha donat la notícia als mitjans: "El diagnòstic és dolent i al final té el bitxo. Li he dit que ho expliqui, però com que no pot cobrar...", hauria escrit.

Davant d'aquesta acusació, Mohedano entrava en directe per telèfon per criticar la col·laboradora. Com? Completament embogit: "Torno a desmentir que Jacqueline hagi parlat amb la premsa i molt menys per dir una informació que ni jo mateix sé. Aquesta conversa de Whatsapp no té cap credibilitat i torno a negar que se m'hagi diagnosticat aquesta malaltia. De fet, no conec al periodista que va signar la notícia. Només sé que em truca a les nou del matí per despertar-me i dir-me ximpleries".

El periodista en qüestió, present a plató, va respondre amb un dard enverinat: "Jo et truco per fer la meva feina i tu et lleves a les 12 h, amb el deute que tens". Un comentari que no feia gens de gràcia a Amador: "Vinga, que teniu molt poca vergonya i esteu guanyant diners a costa meva. Que això és el que voleu, que jo em posi així. Carolina, has aconseguit el que volies i ja he obert els ulls amb tu. Estic fart d'un tema tan greu, em matareu entre tots!", esclatava visiblement enfadat.

 
Emma García i Carolina Sobe  Telecinco

Emma García i Carolina Sobe / Telecinco

"Estic cansat que tothom pugi al carro per fastiguejar-me, però per què? Què t'he fet jo a tu, Carolina?", una crítica que acabava amb un to molt despectiu, en referir-se a ella com 'la negra'. Això va provocar que la presentadora decidís posar fi a la tensa entrevista: "Això de 'negra' estava fora de lloc. No m'ha agradat gens, m'ha molestat. Millor que posem fi a això".

Una intervenció d'Amador Mohedano molt lletja, provocada per una expectació mediàtica molt intensa al voltant d'un presumpte càncer fals que el tindria molt disgustat. 

Més informació
 

Comentaris