Álvaro de Marichalar, objecte de mofa per un míting feixista a Miami

Álvaro de Marichalar és un dels membres de la família reial més escandalosos. L'excunyat de la infanta Elena ha fet del seu Twitter l'escenari ideal per publicar les seves dèries feixistes. Manifesta obertament el seu suport a VOX i critica amb paraules molt dures tot el govern de Pedro Sánchez. Tampoc no té bones paraules cap al moviment independentista català, és clar.

La crisi del coronavirus el va deixar aïllat a Miami, enmig d'una volta al món en moto d'aigua que va haver de suspendre. Aprofitant que es troba allà, ha congregat un grup d'espanyols que l'han acompanyat durant un míting a favor de Santiago Abascal.

Una clara propaganda d'extrema dreta: "El 14 d'abril de 1931 es va imposar per la força un cop d'Estat de l'esquerra, una república il·legal, il·legítima i criminal que va arruïnar Espanya i va provocar la guerra entre espanyols. No permetem que es repeteixi una cosa similar ara, per molt que la màfia chavista ho estigui buscant. Tots els espanyols tenim l'obligació d'alliberar Espanya de la màfia que ens assassina, humilia i arruïna. El virus ha entrat en el país ajudat pel govern de mafiosos. Només necessitem obrir els ulls i actuar amb decisió. Resem un pare nostre, que la majoria d'espanyols som catòlics i resem el pare nostre".

"Hem d'ajudar a salvar Espanya de les potes criminals de la hezquerra. El primer pas és desarticular la màfia dels mitjans d'imposició. És un desgovern criminal. No vull finançar la màfia separatista, comunista, socialista i terrorista". 

 

Unes paraules que han provocat molta mofa a Twitter, on han criticat Álvaro de Marichalar i li han dit de tot. Afirmen que creuen que ha embogit i que no està bé del cap, molts insults i menyspreus que el converteixen en un personatge molt singular. 

Més informació
 

Comentaris