Carta patriòtica d'Álvaro de Marichalar: "Traïció inexplicable a Joan Carles"

Álvaro de Marichalar també ha volgut posicionar-se públicament a favor del rei Joan Carles. L'excunyat de la infanta Elena ha enviat una carta als mitjans per evidenciar la seva defensar ferma cap a l'emèrit. Comença recordant com d'important que era la figura del monarca fa uns anys: "Els espanyols de 1520, valents llavors, van reconèixer i valorar el seu rei. Quan el rei Carles regnava, inspirava i també animava i protegia. D'igual manera ho va fer el seu descendent Joan Carles, cinc segles després complint amb el seu deure com a cap de la monarquia".

Ha estat uns mesos navegant, el que diu que li ha permès veure amb claredat com és Espanya: "Des de la perspectiva que em permet la llunyania geogràfica, contemplo l'actual traïció d'Espanya a si mateixa". Per què creu que la gent critica Joan Carles I? "És una inexplicable traïció que sorgeix del pecat capital d'alguns -masses- espanyols, l'enveja. Aquesta maleïda enveja d'on sorgeix l'odi a l'aristocràcia i odi als millors que tan bé descriu Ortega a l'Espanya invertebrada on adverteix que la nació que no reconeix i valora els seus millors, està cega. El regne de l'odi i l'enveja desencadenats".

Álvaro de Marichalar   Europa Press

Álvaro de Marichalar / Europa Press

També té una dura crítica cap al govern de Pedro Sánchez: "Aquí està el gran problema d'Espanya i la causa de la seva estrepitosa decadència. Un problema de difícil solució que no té cap nació. Parlem de la pitjor perversió en la qual pot caure un poble. Estem vivint les pitjors conseqüències de l'enveja i l'odi que promouen tots els partits i bandes organitzades que donen suport a l'actual desgovern criminal i infecte que ens arruïna moralment i materialment als espanyols. Tota Europa i la resta del món pot veure els espanyols traint-se covardament a si mateixos quan traeixen a les seves millors persones, començant pel rei pare". 

 

I afegeix: "La monarquia és l'única institució que pot tornar la concòrdia, la confiança i la il·lusió derivada de la seva història i capacitat integradora. Dempeus! Defensem el rei pare, la nostra monarquia i la nostra pàtria". 

 

Més informació
 

Comentaris