Álvaro de Marichalar: "Tenim una esquerra vil, corrupta, criminal i envejosa"

Álvaro de Marichalar és un dels personatges més controvertits relacionats amb la família reial. L'excunyat de la infanta Elena no té pèls a la llengua, el que demostra a Twitter amb missatges punyents i insults. Els independentistes catalans són els més criticats en el seu perfil, encara que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias també reben molts dards enverinats. 

Ara ha aprofitat aquest aparador mediàtic per manifestar la seva defensa al rei Joan Carles quan tothom parla de la seva marxa d'Espanya. La millor defensa, segons Marichalar? Un atac contundent: "Hezquierda... L'esquerra espanyola sempre va ser la pitjor esquerra del planeta. La més abjecta, envejosa, que odia, vil, corrupta i criminal del món. Avui intenta dissimular tot el que tots els espanyols devem a la seva majestat, el rei Joan Carles I. Visca el rei!". 

 

 

No content amb això, prossegueix: "Les persones que seguim lliures i al marge de l'abjecta dictadura mediàtica que imposa l'esquerra, no entenem que encara hi hagi gent que mira la televisió a Espanya".

 "La dictadura mediàtica amaga la corrupció de la banda PSOE d'igual manera que amaga les maletes de Delcy o els 50.000 morts per la inacció criminal dels 'experts' Iglesias i Sánchez", afirma amb vehemència. 

 

Un aristocràtic sense vergonya a dir el que pensa i a criticar el govern amb duresa.  

Més informació
 

Comentaris