Alfred d'OT, sobre la política catalana: "Han de desfer aquest embolic"

L'Alfred d'OT es troba de promoció del seu primer disc. El concursant català va guanyar molta popularitat gràcies al seu pas pel programa i, especialment, per la seva relació amb la guanyadora Amaia Romero. El seu pas per 'Eurovisió' no va aconseguir molts punts, però sí moltíssima repercussió mediàtica. Ara bé, l'amor es va trencar i van publicar-se unes fotografies del jove plorant que confirmaven la ruptura de la parella.

Des de llavors, la premsa rosa analitza cada moviment d'ambdós. Mentre que ella s'ha despullat -literalment- a la portada del seu disc, l'Alfred ha acudit a 'La Sexta Noche' per concedir una entrevista que ha deixat uns titulars molt potents.

Primer de tot, ha volgut tornar a parlar dels problemes personals que el martiritzaven mesos abans de començar a 'OT': "La meva depressió i ansietat no venen d'Operación Triunfo, sinó d'abans. Vaig tenir la pèrdua d'un ésser estimat quan era molt jove, va morir i vaig tenir una depressió. Un any després vaig plantejar-me anar a 'OT' per la música, com a segona opció. La primera era per superar-me a mi mateix i que una malaltia no em frenés per seguir fent el que més m'agradava".

Alfred Garcia  La Sexta Noche

Alfred Garcia / La Sexta Noche

 

"No sabia què era. Vaig estar mesos preguntant-me què em passava. Al final crec que el millor que em va passar a 'OT' és tenir l'oportunitat d'arribar a tantes persones i ajudar-les a que els problemes fossin una mica menys agressius i que sabessin més sobre aquestes dues malalties que tenen cura", va afirmar. "Amb voluntat, força i l'ajuda d'un professional es pot sortir d'aquesta situació. Estic súperfeliç ara i animo aquelles persones que ho pateixen a visibilitzar-ho i demanar ajuda".

Ara bé, el presentador també volia parlar sobre altres temes. 'La Sexta Noche' és clarament un programa polític, per la qual cosa Iñaki va preguntar a l'Alfred sobre la situació actual a Catalunya: "És una cosa que no depèn de mi, depèn dels polítics. Jo no l'he fet grossa. Són ells qui ho han fet, així que l'embolic l'han de desfer ells. Jo em sento una mica de tot arreu i estic orgullós de tots els llocs on he estat. El meu disc està en català, castellà i anglès. Hi ha espai per a tot". L'any passat va regalar el llibre 'España de mierda' a l'Amaia, el que va generar-li un munt de crítiques: "Ho criticaven sense saber de què anava".

 
Alfred a La Sexta Noche

Fes-hi clic per veure el vídeo / La Sexta

 

També ha carregat contra els polítics en un altre aspecte, per això, sobre el problema migratori: "No sé què passa per la seva ment ni com funciona la seva feina a l'hora de prendre decisions. El problema no és només dels polítics, per això, sinó de tots".

Més informació
 

Comentaris