Alfred d’OT i la Miss Món espanyola, nova parella sorpresa?

Alfred d'OT sembla que ha oblidat l'Amaia amb una altra Amaia. Aquest dimecres el concert de Rosalía ha omplert de famosos el 'Mad Cool' de Madrid, entre els quals s'incloïa el cantant català.

La sorpresa ha estat majúscula, per això, en veure'l aparèixer en molt bona companyia: Amanda Izar, la Miss Món Espanya 2018. 

Alfred i Amaia Izar al 'Mad Cool'  Europa Press

Alfred i Amaia Izar al 'Mad Cool' / Europa Press

 

Rossa, molt alta i amb un molt bon físic. De només 22 anys, va ser anomenada com la representant del país en el certamen de bellesa més prestigiós del món. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AMAIA IZAR (@amaiaizaar) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AMAIA IZAR (@amaiaizaar) el

Ara bé, el que ningú no s'esperava era que la nova amiga especial de l'Alfred tornés a dir-se Amaia i tornés a ser de Pamplona... Igual que la seva exnòvia. Podria ser casualitat, sí, però el més curiós de tot és que aquesta nova Amaia és amiga de l'altra des de la infància.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de amaia romero (@amaia) el

Mig any després de la tempestuosa ruptura amb Amaia (d'OT), l'hauria oblidat de la mà d'una bona amiga. La revista '¡Hola!' assegura que les dues Amaies es coneixen des de fa temps: "Són amigues des de fa anys, ballaven juntes a la mateixa companyia de flamenc". 

 
Alfred i Amaia Izar  Europa Press

Alfred i Amaia Izar /  Europa Press

 

La ruptura entre l'Alfred i l'Amaia va ser molt traumàtica pel jove, que va aparèixer en unes fotos que el mostraven plorant desesperadament en ple carrer. Des de llavors han evitat trobar-se de totes les maneres, amb la qual cosa aquesta nova relació d'Alfred podria refredar les coses encara més. No han confirmat que estiguin junts, però així ho donen per fet molts. Publicaran alguna fotografia junts?

Més informació
 

Comentaris