Alfred d'OT, viral per un missatge d'agraïment de Kim Kardashian

Kim Kardashian ha convertit Alfred Garcia en viral sense saber-ho. El cantant d'OT ha protagonitzat milers de comentaris després que la socialité nord-americana escrivís un tuit en el qual el citava. Una autèntica allau de missatges davant la sorpresa de veure que la Kardashian més famosa li donava les gràcies públicament: "Un visca pels regals sentimentals! Així que gràcies a Alfred Garcia per fer súper feliç la meva mare durant el dia de la mare. No vaig poder esperar a donar-li el regal".

La xarxa va embogir completament, en no tenir ni idea de la connexió entre el cantant català i Kardashian. Moltíssima gent va començar a escriure missatges d'estupefacció, fins i tot alguns companys de l'edició d'OT d'Alfred. 

 

El problema? Que Kim Kardashian no es referia a ell, sinó a un altre Alfred Garcia. Era a Instagram on es revelava la confusió, ja que la famosa agraïa la feina d'un fotògraf de bodes anomenat també Alfred García: "Gràcies per compartir les fotos del dia de la boda de la meva mare". 

La confusió ha fet molta gràcia als seus seguidors, que havien embogit davant l'estranya relació. 

Més informació
 

Comentaris