L'Alfred d'OT parla de la retrobada amb Amaia: "Ens estimem molt"

La ruptura entre l'Alfred García i l'Amaia va trencar una miqueta el cor de tots els seguidors d'OT. Els seguidors de l'edició del 2017 van mostrar el seu entusiasme per la creació d'aquesta parella des del principi, el que els va ajudar a ser escollits com a representants d'Espanya a 'Eurovisió'.

L'amor es va acabar i van decidir seguir camins separats, el que ha provocat que els mitjans de comunicació els segueixin encara més per saber com estan. Han refet la seva vida sentimental? Com es porten? Eren moltes les preguntes que els envoltaven, una expectació mediàtica que s'incrementava en veure que la jove denegava totes les invitacions que fessin que hagués de retrobar-se amb ell.

És per això que veure publicada una imatge de la parella al Primavera Sound va tenir tanta repercussió. Fa només uns dies que va filtrar-se una foto en la qual se'ls veia parlar junts, la que suposava la primera retrobada des de la ruptura. Davant d'això, 'Europa Press' ha volgut saber més i ha preguntat directament a l'Alfred com va ser aquella situació.

Alfred García posa davant la premsa Europa Press

Alfred García posa davant la premsa / Europa Press

 

 

"Al Primavera Sound sempre hi vaig per oci. I sí, va haver-hi moltes coincidències... Amb molts amics. I sí, amb Amaia", va reconèixer davant la insistència. Una conversa amb l'ex que ha qualificat de "cordial": "La retrobada amb ella va anar molt bé, molt cordial. Tots som súper col·legues i ens estimem molt entre nosaltres. És súper bo. Al final tots són els meus germans i germanes". 

Unes conciliadores paraules que fan pensar que, realment, tot va bé entre ells i no hi ha cap mena de rancor. Serà veritat que el temps ho cura tot?

Més informació
 

Comentaris